maandag 8 juni 2009

Nachtfahrt Thunersee

250 kilometer door de Nacht.
De Quest loopt weer als een trein. De komputer was vrijdag aangekomen, snel erin gezet, alle draden 10 keer gekontroleerd of ze op de juiste plek zitten, en toen de stroom erop. Alles perfekt.
De eerste ronde nog op de Birk gereden. Deze had ik meegenomen omdat de Sponsor noch z'n Stickers erop plakken moest. Ook deze rijdt als een trein, alleen op den duur wordt het koud en nat. Vooral als het regent.
Jurg had extra z'n Butterfly meegenomen zodat we samen konden rijden. Sandro reedt met z'n dichte rode F40 en dan waren er nog een paar Birk cometen. Waarbij die von Simon, met staart volgens mij onder de 10 kg. weegt.
De nacht had vervolgens alles.
Bij tijd en wijlen was het koud en nat. Tussen 22.00 en 2.00 uur wordt het heet, als de prostitueerten zich langs het parcour in Thun te kijk zetten. De volle Maan was even te zien, prachtig zo over de See en tussen de bergen. En zelfs de opkomende Zon liet zich blikken. Het begon overigens al om 4.30 te schemeren.
Buiten onze liggende deelnemers. Was er ook nog een groep die een eigen triatlon afwerkten.
Voor het avondeten zwemmen im See
Daarna 150 km. door de nacht fietsen
En als slot nog even gaan joggen tussen 5.00 en 7.00 uur.
En dan was er nog Beni. Hij starte om 20.30 met z'n rondje joggen rond de See (50 Km.) en kwam na 4 uur en 50 minuten weer terug
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten